Sinterklaasspel bij KoffieMiks

Op donderdag 5 december vindt bij KoffieMiks vanaf 10.00 uur het vrolijke Sinterklaasspel plaats. Dit spel wordt gespeeld met behulp van een dobbelsteen en allemaal kleine cadeautjes, die zomaar van plaats kunnen verwisselen. Iedereen die meedoet neemt, als inleg voor het spel, een cadeautje mee verpakt in  (sinterklaas)papier. Het gaat hierbij om een kleinigheidje van maximaal € 2,50. Natuurlijk is er deze ochtend ook tijd voor gesprek en een lekker bakje koffie met wat lekkers.

KoffieMiks is er ook weer op de 4de donderdag van de maand, 19 december, in de foyer van Miks welzijn, die dan al in Kerstsfeer is. KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen èn mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje. We hopen dat er ook in december weer nieuwe mensen aanschuiven bij deze “miks” van koffie, gezelligheid en informatie.

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink (ouderwerker), telefoonnummer 0513-414593.

Lijkt het ù ook leuk om eens bij KoffieMiks langs te komen? Dan bent u op donderdag 5 (met een cadeautje!) en/of 19 december om 10.00 uur van harte welkom aan de Brugstraat 1 te Joure!