Mantelzorgers in het zonnetje

In het kader van de Dag van de Mantelzorg ontvingen bewoners van zorgcentrum Vegelin State  woensdagochtend 13 november een presentje, dat zij vervolgens aan hun mantelzorger kunnen geven. De cadeautjes werden aangeboden door Miks welzijn in samenwerking met Hof en Hiem.
Baukje Idema, teamleidster van Vegelin State, opende de feestelijke ochtend door middel van een korte presentatie  over de Dag van de Mantelzorg. Aansluitend werd het eerste presentje uitgereikt aan mevrouw Hesselaar. Haar dochter Jolanda, tevens mantelzorger, was op dat moment aanwezig;  zo kon mevrouw Hesselaar het cadeau direct overhandigen. Vervolgens zijn stagiaires van Miks welzijn met een medewerker en stagiaire van Vegelin State bij de bewoners langsgegaan om de overige cadeautjes uit te delen. De reacties van de bewoners en medewerkers van het zorgcentrum waren erg positief. De bewoners stellen het zeer op prijs dat zij op deze manier hun mantelzorger kunnen verblijden met een kleine attentie.