NL doet op 21 en 22 maart 2014

Stichtingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 21 en 22 maart 2014. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen een dagje uit of pak uw natuurgebied aan.

Meedoen? Meedoen is eenvoudig. Meld uw klus aan op de website van Nl doet. Zo bent u zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers zich via de site aanmelden. Laat iedereen in uw omgeving weten dat u meedoet en dat u vrijwilligers zoekt. Wie weet wie er zich aanmeldt voor uw klus.

Financiële bijdrage Op het moment dat u uw organisatiegegevens en klus heeft aangemeld kunt u in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van maximaal € 450,= van het Oranje Fonds. Een uitgebreide toelichting en de voorwaarden vindt u op de site www.nldoet.nl

Hulp nodig? Heeft u hulp nodig om een leuke klus te verzinnen, wilt u meer publiciteit voor uw klus? of wilt u weten hoe u meer vrijwilligers kan krijgen? Neem contact op met Karin Nijdam van het VSp in Joure( 0513-414593) Zij kan u met allerlei tips en adviezen informeren naar de mogelijkheden.

NL doet 2013 Maeykehiem