Iepen Doar reist door de Himalaya

Woensdag 27 november aanstaande gaat Iepen Doar vanaf 14:00 uur op reis naar Nepal, het land waar boeddhisme en hindoeïsme elkaar ontmoeten en waar het bruist van de cultuur. Mevrouw Froukje Nijholt, hoofdredacteur van lokale weekbladen, maakt de aanwezigen deelgenoot van haar trektochten in deze regio. Een lezing met prachtige beelden van de oude koningssteden Kathmandu, Bhaktapur en Patan; van de vallei met zijn honderden tempels, chörtens, pagodes en stoepa’s. Maar ook van het berggebied, met daarin de besneeuwde toppen van de Mount Everest, de Annapurna, Dhaulagiri en andere bergreuzen. Froukje Nijholt is secretaris van de Stichting Studenten- en Musaharproject Nepal. Binnenkort gaat zij voor de vijftiende keer naar Nepal waar zij trektochten met ontwikkelingswerk combineert. U bent deze middag van harte welkom bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Voor meer informatie: 0513-414593, Rosalie de Konink.

De Iepen Doar bijeenkomsten worden op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn georganiseerd, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend, informatief en gezellig winterprogramma, bedoeld voor iedereen met een brede interesse. Aanvang: 14.00 uur. Opgave vooraf is niet nodig. De entree bedraagt € 4,- (inclusief een consumptie).