CineMiks vertoont Amour

amourOp de fiets naar de film! Woensdag 20 november is dit weer mogelijk voor de inwoners van Joure en omstreken. Want om 19:45 uur wordt bij CineMiks de ontroerende film Amour vertoond. Dit drama, dat veel prijzen heeft gewonnen waaronder een Oscar voor beste buitenlandse film, gaat over het oudere echtpaar Anne en Georges. Het echtpaar leidt een rustig leven in Parijs, waar hun passie voor muziek nog steeds een grote rol in speelt. Hun dochter, Eva, woont met haar gezin in het buitenland. Dan krijgt Anne een infarct en raakt aan één helft van haar lichaam verlamd. Hierdoor gaat het echtpaar samen een nieuwe fase in en wordt hun liefde op de proef gesteld. Georges verzorgt Anne met al zijn liefde, maar kan niet voorkomen dat zij verder wegglijdt. Hierdoor raakt hij ook in een isolement. Een film die de perikelen van het ouder worden laat zien, maar vooral ook hoe mooi de liefde kan zijn.

Deze prachtige film zal zeker ook op jongere volwassenen veel indruk maken door het bijzonder goede acteerwerk en het actuele onderwerp. De films worden bij CineMiks vertoond op een groot scherm voor het (bijna) echte bioscoop gevoel! De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure opent om 19.30 uur en de aanvang van de film is 19.45 uur in de donkere zaal van Miks welzijn. Entree bedraagt  € 4,- (inclusief een consumptie).

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn en bedoeld voor iedereen die van films houdt en het leuk vindt om deze samen met anderen te bekijken. Vanaf oktober wordt elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, humoristische, indringende en/of inspirerende speelfilm vertoond. CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.

Wilt u elke maand informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geef u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. De informatie over de film wordt ook vermeld op onze website www.miks-welzijn.nl en op het publicatiebord in de hal van Miks, Brugstraat 1 te Joure.

Wie ’s avonds niet meer alleen in het donker over straat wil, kan de SVS inschakelen. De vrijwillige chauffeurs van de SVS brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa.
Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur:  0513-418520 (minimaal één dag van te voren).