Klassieke muziek bij Iepen Doar

Woensdag 13 november aanstaande kunt u bij Iepen Doar vanaf 14:00 uur weer genieten van prachtige klassieke muziek, tijdens een muzieklezing van de heer Vriens. In klassieke muziek is vaak sprake van meerdere, meestal tegengestelde, thema’s. Die tegenstellingen kunnen voor spannende momenten zorgen en leiden tot prachtige muziek. De heer Vriens laat de aanwezigen op zijn eigen, enthousiaste wijze kennismaken met een dergelijke tegenstelling: het thema ‘man-vrouw’. En net als in een echte relatie is het zeer boeiend om te zien en horen hoe mannen en vrouwen elkaar in de muziek beïnvloeden. U bent deze middag van harte welkom bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Voor meer informatie: 0513-414593, Rosalie de Konink.

De Iepen Doar bijeenkomsten worden op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn georganiseerd, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend, informatief en gezellig winterprogramma, bedoeld voor iedereen met een brede interesse. Aanvang: 14.00 uur. Opgave vooraf is niet nodig. De entree bedraagt € 4,- (inclusief een consumptie).