Week van de opvoeding

Van 7 tot en met 13 oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden leuke en interessante activiteiten plaats rond het thema opvoeden en opgroeien – door en voor ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Landelijk thema is dit jaar ‘Word Spelenderwijs’. Ook fusiegemeente De Friese Meren doet mee.

De Week van de Opvoeding is bedoeld voor alle ouders en kinderen in Nederland. Dat zijn om precies te zijn ruim 3,5 miljoen ouders van bijna 3,5 miljoen minderjarige kinderen. Uit onderzoek blijkt dat deze kinderen zichzelf in de basisschoolleeftijd een ruime 8 geven voor geluk. En ondanks het feit dat opvoeden niet altijd …


Onderstaand kunt u de volledige tekst lezen:
Week van de Opvoeding oktober 2013

De agenda is via de volgende link te bekijken:
Agenda Week van de opvoeding 2013