Nieuwsbrief 3 Centrum Jeugd en Gezin

De derde nieuwsbrief van het Centrum voor Jeugd en Gezin Skarsterlân met o.a.:

Week van de Opvoeding: 7 – 13 oktober 2013
Van 7 tot 13 oktober staat Nederland voor de derde keer in het teken van De Week van de Opvoeding. Ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren krijgen die week weer volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien. Een positieve benadering staat daarbij voorop. Thema voor…

Wat is de Verwijsindex?
Met ingang van 2013 heeft het CJG Skarsterlân inloopspreekuur op elke dinsdag van 12.00 tot 12.30 uur in het CJG gebouw, Heremastate 5 in Joure; met uitzondering van de schoolvakanties. Tijdens het inloopspreekuur kan…

De volledige artikelen kunt u in via onderstaande link lezen.
CJG Nieuwsbrief nummer 3_sept 2013 skarsterlan