Brandweer op de koffie bij Miks

Elke 2de en 4de donderdag van de maand stroomt om 10.00 uur de foyer van Miks welzijn vol met mensen die gezellig met elkaar koffiedrinken. In deze herfstmaand is dat op 10 en 24 oktober. KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen èn mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje. Deelname is kosteloos.

Op donderdag 24 oktober is de heer Martin Bakker te gast bij KoffieMiks. De heer Bakker is preventiemedewerker bij de Brandweer in Joure. Hij geeft informatie over brandpreventie, waaronder het belang van het installeren van rookmelders. Ook neemt hij een aantal attributen mee om te laten zien. Natuurlijk kan men met allerlei brandpreventievragen ter plekke bij hem terecht.

Bij iedere KoffieMiks is er iemand vanuit het ouderenadvieswerk aanwezig, die informatie kan geven over zaken die voor senioren van belang zijn. Voor meer specifieke vragen kan er een persoonlijke afspraak gemaakt worden met de ouderenadviseur. Miks welzijn hoopt dat er ook in oktober weer nieuwe mensen over de drempel van Brugstraat 1 in Joure stappen, voor deze “miks” van koffie, gezelligheid en informatie.

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593