Koffiedrinken bij Miks, gezellig èn informatief.

Donderdag 12 september is er weer een KoffieMiks! Dit gezellige koffie-uurtje is bedoeld voor vrouwen èn mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje. Aan deelname KoffieMiks zijn  geen kosten verbonden.

Miks welzijn organiseert KoffieMiks gedurende het gehele jaar op elke tweede en vierde donderdag van de maand, met behulp van stagiairs. Echter vervalt KoffieMiks op 26 september vanwege de Jouster Merke. 

Vanuit het ouderenadvieswerk is er altijd iemand bij KoffieMiks aanwezig. Er wordt informatie gegeven over zaken die voor senioren van belang zijn en er is gelegenheid om vragen te stellen rond wonen, welzijn en zorg. Voor meer specifieke vragen kan er een persoonlijke afspraak gemaakt worden.

Wilt u ook eens de koffie en sfeer bij KoffieMiks komen proeven? Loop dan donderdag 12 september om 10:00 uur gerust binnen bij Miks aan de Brugstraat 1 te Joure!

Voor meer informatie: Rosalie de Konink, Miks welzijn, 0513-414593