KoffieMiks viert feest

KoffieMiks bestaat in juli 5 jaar! Daar staat Miks welzijn natuurlijk op een feestelijke manier bij stil. Donderdag 4 juli staat in het teken van Vieren en varen!  ‘s Morgens is iedereen die in de afgelopen 5 jaar (regelmatig of een enkele keer) bij KoffieMiks is aangeschoven, om 10.00 uur van harte welkom voor koffie met wat lekkers.

Aansluitend is er voor maximaal dertig personen de mogelijkheid om deel te nemen aan een maaltijdproeverij. Er zijn nog enkele plekjes vrij aan de etenstafel; u kunt zich hiervoor nog opgeven bij Miks welzijn, 0513-414593.

’s Middags gaan twintig trouwe KoffieMiks-bezoekers op pad naar Lenten, het Kameleondorp in Terherne, voor een nostalgische duik in het verleden, onder andere langs de cel van politie Zwart en de smederij van Klinkhamer. Daarna wordt er, met één van de bewoners van Lenten als gids, een prachtige rondvaart gedaan in een boerenpraam. Uiteraard wordt café Vrolijk ook bezocht! Voor dit uitje zijn geen plekken meer beschikbaar.

Ook na 4 juli kunt u tijdens de zomermaanden nog enkele keren om 10.00 uur aanschuiven bij KoffieMiks; op donderdag 25 juli, 8 en 22 augustus. Op laatstgenoemde datum wordt er als afsluiting van het zomerprogramma een spellencircuit gehouden, met allerlei grappige oud Hollandse (tafel-) spellen. Zo’n uitsmijter wilt u natuurlijk niet missen!

KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen èn mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Deze ontmoetingsactiviteit is een mix van koffie, gezelligheid, informatie en soms met een speciale activiteit. Deelname is gratis. Trek de stoute schoenen aan en kom ook zomeren  bij KoffieMiks aan de Brugstraat 1 te Joure. U bent van harte welkom! Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink (ouderenwerker), telefoonnummer 0513-414593.