KoffieMiks; gezellig en informatief

KoffieMiks; gezellig en informatief

Elke 2de en 4de donderdag van de maand stroomt om 10.00 uur de foyer van Miks welzijn vol met mensen die gezellig met elkaar koffiedrinken.

KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen èn mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje. We hopen dat er ook in maart weer nieuwe mensen aanschuiven bij deze “miks” van koffie, gezelligheid en informatie.

Bij iedere KoffieMiks is er iemand vanuit het ouderenadvieswerk aanwezig, die informatie kan geven over zaken die voor senioren van belang zijn. Voor meer specifieke vragen kan er een persoonlijke afspraak gemaakt worden met de ouderenadviseur.

Lijkt het ù ook leuk om eens langs te komen? Schuif dan om 10.00 uur gezellig aan bij KoffieMiks, Brugstraat 1 te Joure! Een bezoek aan KoffieMiks is kosteloos.

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink (ouderwerker), telefoonnummer 0513-414593.