Week van de Tegenstrijd

Volgende week is het weer zover. Van 30 april tot en met 4 mei organiseert het jongerenwerk van Miks welzijn “De week van de Tegenstrijd”. De activiteiten, voor jongeren vanaf 12 jaar, staan deze week in het teken van de 2e Wereldoorlog en het vieren van onze vrijheid.  De jongerenwerkers van Miks welzijn vinden dat onze vrijheid niet vanzelfsprekend is; het is goed er af en toe bewust bij stil te staan. Samen met de jongeren blikken ze terug op de geschiedenis op een leuke en boeiende manier.

Woensdagmiddag wordt in X-it de nieuwe Nederlandse film “Het Bombardement” vertoont, donderdag kun je voor slechts € 3,- mee op excursie naar Kamp Amersfoort en vrijdag is er Paintballen (10,- p.p). Zaterdag is Miks jongerenwerk tijdens de dodenherdenking aanwezig bij de kranslegging in het dorp.

Wil je meer informatie of wil  jij je opgeven voor één van de activiteiten? Dat kan!
Om je op te geven stuur je een e-mail naar miksjongerenwerk@miks-welzijn.nl. Je kunt ook langskomen in jongerencentrum X-it, Polderboskdijk 37, Joure. Opgeven is alleen noodzakelijk voor de excursie naar Kamp Amersfoort en voor de paintballactiviteit.

Voor meer info, raadpleeg website www.miksjongerenwerk.nl of facebook www.facebook.com/xitjongerencentrum.