“Lifestyle- week van beweging “ X-it groot succes

“Lifestyle- week van beweging “ bij Jongerencentrum X-it groot succes

Van 18 t/m 22 februari (voorjaarsvakantie) heeft het Jongerenwerk van Miks welzijn de ”Lifestyle- week van beweging” georganiseerd. Zoals de naam al doet vermoeden stond de gehele week in het teken van sport en bewegen.

Er werden diverse sportieve activiteiten georganiseerd om jongeren in beweging te brengen en in aanraking te laten komen met verschillende sporten. Naast de gebruikelijke openingsmomenten van Jongerencentrum X-it was er een programma met onder andere basketbal, darten, kickboksen, bowlen, voetbal en karten.

In sporthal De Stuit vond op woensdag het zaalvoetbaltoernooi plaats. Er werd gespeeld in een poule van vier teams van 10 spelers. Alle teams speelden twee keer tegen elkaar. Uit eindelijk viel de beslissing in de laatste wedstrijd en werd team WIANDA kampioen van deze eerste editie (zie foto).

Vanwege het grote succes zal dit zaalvoetbaltoernooi zeker een vervolg krijgen.

 Na alle inspanning van deze sportieve week, werd er afgesloten met een gezellig avondje karten.

 De eerst volgende themaweek van Miks welzijn Jongerenwerk zal de “Week van de tegenstrijd” zijn en vindt plaats in de meivakantie. Er zal dan door middel van activiteiten en excursies aandacht besteed worden aan gebeurtenissen in de tweede wereld oorlog.