NL DOET groot succes

JOURE – Ongeveer 300.000 Nederlanders hebben zich tijdens NL DOET van hun beste kant laten zien. Vanuit Miks welzijn werd er zaterdag een verwendag voor mantelzorgers en andere mensen die een ontspannen ochtend verdienen georganiseerd. Vorige week woensdag en vrijdag kregen de aangemelde deelnemers al een roos aangeboden.

Zaterdagochtend begon rond half 10 bij Miks welzijn met een kopje koffie waarna de groep in tweeën werd gesplitst. De eerste groep begon de dag met een kennismakingsles yoga, de andere met oud-Hollandse spelletjes. Toen de groepen klaar waren werden ze getrakteerd op koffie met een gebakje. Daarna ruilden de groepen van activiteit. Baukje Hoeksma die de yogales gaf en attractieverhuurbedrijf Nijdam uit Mildam leverden hun inspanningen vanwege NL DOET gratis. In totaal zijn er zeven vrijwilligers bij deze activiteit ingezet.

Na de activiteiten konden de deelnemers genieten van een heerlijke lunch die bereid was door de vrijwilligers.